Descripció

L’Espai de Teatre del Poble Espanyol estarà dedicat al cinema de la mà d’Skimetraje, el festival de curtmetratges d’esquí i snow filmats en l’àmbit del Pirineu. Una selecció dels millors curts de l’edició anterior protagonitzaran les tres jornades del Let’s Snow BCN.

Espai: Teatre

Programació:

Just Pure Riding” (1´56´´) de Adrià Millan. Premi Millor Activitat, Millors Trucs Freestyle i Premio Pow Pow Pirineos 2015. Dos minuts de freeride pur i potent de mans d’un dels millors i més joves riders d’Espanya.

Neguberri” (7´50´´) de Pello Osoro. Millor fotografia 2015. Evolució en la manera de viure la neu,  l’ esquí i la muntanya de dos germans  i tota una familia. Luz Ardiden, Pont d´Espagne, Hautacam i Gavarnie.

Gigantes Paralelos” (5´47´´) de Lúcas Sáez. Millor Curtometraje i Millor Guiò 2015. Lucas Eguibar, campió actual del món de snowboardcross, una història real, dura i plena d’obstacle, no només esportius… Vall d’Aragò.

Piztu” (5´3´´) de Mikel e Iñaki Uresti. En un laberint sense certesa, en el que no brilla sempre el sol, arribar a acceptar i perseguir els nostres somnis no serà fàcil… Punta Agüerri, Dent de soques, Portalet, Chinebral de Gamueta y Lariste. Mejor cortometraje del Mendi Film Festival 2015.

Chicken Hill” (4´10´´) De Mateo Sáez. La proba de càmara en que es va convertir Chicken Hill… Valle del Aspe, Candanchú. Riders: Ana salvador i Alex Miguel.

Jeremías Goñi” (9´36″) de Óscar Mosquera i Pello Pagola. Jeremías Goñi, l’home que va voler veure més enllà de les montanyes de Quinto Real.

“Rocky Mountain” (5´16″) de Elton Torrown. No importa com de forts son els cops, sino com de fort et piquen i si pots seguir endavant. Andorra.

 

Activitat gratuïta amb l’entrada al festival